vineri, 7 octombrie 2011

Festivalul primului roman

Festivalul primului roman

12-13 octombrie  Libraria Humanitas Iasi


Centrul Cultural Francez din Iasi va invita miercuri, 12 octombrie, si joi, 13 octombrie, de la ora 18.00, la Libraria Humanitas (str. Lapusneanu) din Iasi, la prima editie romaneasca a Festivalului Primului Roman (Festival du Premier Roman), un eveniment organizat in parteneriat cu Asociatia Festival du Premier Roman din Chambéry-Savoie, Franta. La programul acestui an vor participa doi romancieri aflati la debut (Adina ROSETTI – Deadline, Editura Curtea Veche, 2010, editia a II-a, 2011 – si Hervé BEL – La nuit du Vojd, Editura Jean-Claude Lattès, 2010, Premiul Edmée de la Rochefoucauld 2010), insotiti de scriitorul Dan LUNGU si de criticul literar Bogdan CRETU, pe durata a doua intalniri literare moderate de George ONOFREI (redactor-sef al saptamanalului cultural Suplimentul de cultura). Cele doua intalniri vor fi inregistrate si retransmise la Radio Iasi in cadrul emisiunii „Suplimentul de cultura” (intalnirea din 12 octombrie, 18.00 : pe 14 octombrie, de la ora 20.00 ; intalnirea din 13 octombrie, 18.00 : pe 21 octombrie, de la ora 20.00). Programul celor doi scriitori aflati la debut include si intalniri cu studentii si elevii de liceu ieseni.


festivalul-primului-romanFestivalul Primului Roman (Festival du Premier Roman), eveniment focalizat pe creatia literara, francofona si europeana, este organizat de 24 de ani la Chambéry, in Franta. Incepand de anul trecut, Centrul Cultural Francez din Iasi a devenit partener al evenimentului, organizand la Iasi si Suceava grupuri de cititori ai celor mai recente romane de debut aparute in Franta, iar la inceputul toamnei, o suita de intalniri literare ale caror invitati sunt romancieri aflati la debut, scriitori consacrati, critici literari si editori. Insa actorul principal este publicul iubitor de literatura, dispus sa mizeze, alaturi de organizatori, pe destinul literar al unor scriitori aflati la inceput de drum.

4 comentarii:

Buna, as dori un shcimb de link-uri.Am pus link-ul tau catre acest site "http://iasi365.com/" cu textul "Anunturi iasi". Am avut acest link de pe fostul meu blog "http://filme-pe-mobil.blogspot.com" si l-am transferat pe noul meu site. As dori sa pui si tu link cu site-ul meu.

Nume: Filme subtitrate pe telefon
Url: http://filmepetelefon.info

Salut am deschis o platforma noua de curand nu dorim sa facem publicitate dorim sa te ajutam sa ai propriul site cu propria platforma+spatiu nelimitat,domeniu propriu,sute de teme premium sute de pluginuri care te vor ajuta enorm,si totul la 0Lei pe an,deocamdata platforma este in format beta dar putem sa inregistram useri daca ne trimiti la adresa office@o-mega.ro urmatoarele:

User:
Email:
Nume site:

De ce noi?

Simplu pentru ca dorim sa oferim in mod gratuit ce nu ofera blogger/wordpress.com .
si noi ne-am saturat de restrictiile oferite asa ca ne-am gandit sa producem aceasta platforma care deja contine peste 300 de situri mutate la noi si inca suntem in versiunea beta pt cateva zile.

Ce fac cu vechiul site?

Simplu am implementat un sistem in care iti poti copia situl perfect identic comentarii/postari/pagini,cu tot ce contin ele multimedia/text.

Ce va iese voua la povestea asta?

Simplu,vom oferi anumite facilitati pt banii de ce sa ne ascundem,dar in 80% din site va ramane free.

Deci daca esti interesat sa ai propriul site,hosting moca,domeniu moca,te astepta cu un email la office@o-mega.ro inclusiv pe tine administratorul acestui blog multumim.

Salutare,

Reprezint echipa sitului www.rosurf.net si am venit cu o propunere.
Doriti ca site-ul dumneavoastra sa fie mai vizitat, sa apara in motoarele de cautare mai rapid?
Noi te putem ajuta GRATIS! Nu se percepe nici o taxa! La activarea contului primesti 5000 credite pentru situl tau,
iar in fiecare zi se ofera bonusuri aleatorii.
Daca doresti sa iti promovezi situl GRATIS, viziteaza www.rosurf.net .
ATENTIE: ACEST MESAJ NU ESTE SPAM!!! DORIM CA TOTI UTILIZATORII SA BENEFICIEZE DE PROMOVARE GRATUITA!

Cu respect,
RoSurf Network

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...