vineri, 18 februarie 2011

Incepe returul

Poli ACSMu Iasi va incepe returul campionatului pe 5 martie cand va disputa o partida in Copou cu cei de la ACU Arad. Pana atunci cei de la Poli vor mai disputa 2 meciuri de pregatire dintre care unul cu echipa a doua a lui Poli Iasi. Sichitiu a anuntat ca vor mai veni 3-4 oameni in probe si din care sa ramana macar unul care sa acopere posturile in care exista un singur om pe post. In fine sper ca echipa va fi la forma maxima la ora meciului.
Alalta seara s-au disputat meciuri din Champions League unde a jucat si echpa lui Mircea Lucescu. Aceasta a castigat meciul jucat la Roma cu AS Roma. Italienii au deschis scorul dupa autogolul lui Razvan Rat insa ucrainienii au rasturnat situatia avand la un moment dat 3-1. Insa scorul final a fost de 3-2 caci cei de la Roma au redus din handicap.
In celalalt meci Barcelona a fost infrinta cu scorul de 2-1 dupa ce la pauza au condus. Insa Arsenal a egalat si apreluat conducerea in 6 minute si au echilibrat sansele de calificare in partea superioara atabloului competitiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu