vineri, 6 iunie 2014

Eveniment Caritabil "Manifestarea puterii interioare" 6 iunie

Eveniment Caritabil "Manifestarea puterii interioare"

6 iunie Sala de spectacole Diotima Casa de Cultura "Mihai Ursachi” 18:00

 Asociatia Cultural-educationala "Om nou, Constiinta noua" in parteneriat cu Colegiul Tehnic "Ion Holban" si Casa de Cultura a Municipiului Iasi " Mihai Ursachi", sustinuti de Hidroedil SA. Iasi, organizeaza Evenimentul Caritabil "Manifestarea puterii interioare", editia a-I-a, in vederea sustinerii si a 50 de elevi cu dizabilitati de la Colegiul Tehnic "Ion Holban", pentru achizitionarea de rechizite scolare speciale si materiale sau instrumente pentru atelierele de terapie.


Asociatia urmareste sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea implicarii si sustinerii elevilor cu dizabilitati sau alte nevoi speciale. Evenimentul va avea loc vineri, 6 iunie 2014, incepand cu ora 18.00 la Sala de spectacole Diotima al Casei de Cultura a Municipiului Iasi "Mihai Ursachi”, din Parcul Copou si va imbina intr-un mod unic si elegant, momente artistice muzicale sustinute de trupa "Devas” din Brasov cu informatii si noutati stiintifice de ultima ora, prezentate de invitatul special ing. Florin Gheorghita si alte personalitati marcante a lumii mondene.

Lumea in care traim prezinta din ce in ce mai multe situatii de risc si se simte tot mai acut nevoia de uniune, de sustinere si solidaritate sociala. Acest lucru face necesara crearea unei comunitati a celor care au o viziune comuna asupra felului in care putem alege sa traim si a principiilor care vor modela evolutia noastra. In acest sens, incepand cu anul 2013, actiunile AONCN vizeaza dezvoltarea unei retele stabile de suport pentru elevii cu dizabilitati asigurand accesul la resurse din comunitate (ateliere de terapie, servicii medicale, cursuri de dezvoltare personala) si facilitand redescoperirea abilitatilor si propriilor resurse interioare, in scopul mentinerii acestora pe o linie de egalitate cu ceilalti elevi.

Pentru inscrieri, rezervari si relatii suplimentare: tel. 0755.091.919.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu