duminică, 18 mai 2014

Toga Party 17 mai Parcul Casei Pogor

Pe 17 mai 2014 esti invitat de Golden Blink de la ora 21:00 în Parcul Casei Pogor la… TOGA PARTY! Eveniment la care veșmintele romane sunt recomandate pentru că vor fi premiate cele mai reușite!

La acestă ediție, în atmosfera și stilul antichității romane, cu muzică, dans, veșminte străvezii și cununi de flori, cei de la Golden Blink vor prilejui întâlniri rapide între necunoscuți și-i vor ajuta pe cei singuri să-și găsească perechea.SPEED DATING
Speed dating-ul sau întâlnirile rapide reprezintă o modalitate rapidă şi distractivă, de a-i aduce faţă-în-faţă, în lumea reală, pe cei care îşi caută perechea. Se desfăşoară în Parcul Casei Pogor Iasi, unde 7 fete și 7 băieţi, din categoria de vârstă 20-30 de ani, necunoscuți până în acel moment, vor avea ocazia de a face cunoștință.
Dacă se vor înscrie mai multe persoane, participanții vor fi împărțiți în grupe. Timp de 7 minute, fiecare pereche va avea timp să discute, iar după ce clopoțelul va suna, perechile se vor schimba, băieții trecând de la o masă la cealaltă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu