marți, 26 iulie 2011

Hai-hui prin sudul Germaniei 20 iulie - 1 septembrie Iasi

Hai-hui prin sudul Germaniei
20 iulie - 01 septembrie Parcul Copou

Centrul Cultural German Iasi si Casa de Cultura a Municipiului Iasi ”Mihai Ursachi” va invita să vizitati expozitia de fotografie "Hai-hui prin sudul Germaniei" in sala fundatiei "Emil Alexandrescu" din parcul Copou in perioada 20 iulie-1 septembrie.



Expozitia de fotografie

Expozitia prezinta imagini din calatoriile autorului in sudul Germaniei: München, Dachau, Nürnberg, Ingolstadt, Rosenheim. Fotografiile reflecta o viziune inedita asupra cotidianului german si reprezinta o invitatie adresata tuturor iubitorilor de fotografie si calatorie.

Fotografiile sunt semnate de Ionel Dascalu.

5 comentarii:

Nu am gasit unde sa va scriu (nu aveti "contact" vad) si de aceea va scriu aici. Am pus site-ul dumneavostra la blogroll asa cum mi-ati propus si sper ca ma veti pune si pe mine aici. Ttlul blogului meu este Adina Style iar adresa este http://haine4youonline.blogspot.com/.
Imi cer scuze ca am raspuns cu intarziere..
Va doresc o seara frumoasa

Buna, as dori sa facem un schimb de link-uri.

Nume: Filme subtitrate pe telefon
Url: http://filme-pe-mobil.blogspot.com

PS: Eu am pus codul.

http://filme-pe-mobil.blogspot.com/#jos

Buna...scuze dar nu inteleg ce vrei sa spui cu "e 3 way link exchange genul asta de schimb". Vrei sa pun link cu aceste 3 bloguri: http://iasi365.com, http://oraselulvesel2.blogspot.com si http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com, iar tu imi vei pune pe acestea 3 link cu "Filme subtitrate pe telefon"?

Am inteles, dar eu vreua sa promovez doar blogul de filme...celalalt l-am fauct pentru un prieten...deci ramane asa?...eu iti pun link catre ias365.com, iar tu imi pui pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com ?

Buna ziua
Doriti un schimb de bannere/linkuri cu siteul nostru:
www.portret-creion.blogspot.com?
Daca da, asteptam un mail la:
portret.creion@yahoo.com.

Trimiteți un comentariu