vineri, 17 iunie 2011

Concert Directia 5 18 iunie

Concert Directia 5 Sambata, 18 iunie 2011
la Era Shopping Park


Directia 5, formatia cu o prezenta de 20 de ani pe piata muzicala romaneasca vine la Iasi in weekendul acesta. In plus, circul Americano continua seria dedicate iesenilor pana pe data de 26 Iunie.


Sambata, 18 Iunie, Directia 5 concerteaza la Iasi, intr-un spectacol aniversar. Trupa, ce implineste anul acesta 20 de ani de la infiintare promite un show de exceptia pe scena din incinta Carrefour ERA Shopping Park. Concertul marcheaza 10 ani de Carrefour in Romania si va incepe la ora 19:00. Cei 4 membri ai trupei vor canta si vor incanta publicul cu cele mai iubite ale formatiei, precum “Daca ai stii”, “Si ce daca” si “Am nevoie de tine”. Show-ul va fi urmat de o sesiune de autografe si fotografii cu fanii.

Circul Americano ramane alaturi de ieseni

Datorita succesului de care s-au bucurat spectacolele circului Americano, artistii au decis sa ramana in continuare alaturi de ieseni si le vor oferi acestora inca 2 saptamani de acrobatii, jonglerii, dresura de animale exotice, dar si alte momente savuroase. Spectacolele Circului Americano vor avea loc pana pe data de 26 iunie, in fiecare zi de la ora 19:00 si in weekend, de doua ori pe zi, de la ora 16:00 si ora 19:00 in parcarea ERA Shopping Park. In plus, iesenii ce isi vor face cumparaturile in Centrul Comercial vor benefia de un tichet de reducere de 15 lei din valoarea biletului.

6 comentarii:

am pus link :)
http://cornelia-florea.blogspot.com/

Multumesc. L-am pus si eu pe al tau

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Salut, din partea CRV Graphics scriu. In prezent blogul pe care ati postat anuntul nu mai este valabil, ne-am mutat pe www.crvgraphics.com si pentru moment nu suntem interesati de link exchange pentru ca nu avem inca un spatiu pe site pentru linkuri sau reclame. In viitor poate vom colabora. Multumesc, o zi buna!

In regula, facem asa. Verificati blogul sa vedeti linkul. O zi buna, CRV Graphics.

Nu fac schimb 3 way , doar schimb pe schimb iar linkul sa fie vizibil pe toate paginile inclusiv pe pagina de start , nu doar pe o pagina dedicata partenerilor.

Trimiteți un comentariu