luni, 6 iunie 2011

Steaua a castigat cupa

Iata ca ajutorul lui Olaroiu a fost bine venit celor de la Steaua care au castigat cupa Romaniei la fotbal in aceasta editie. Daca pana acum Steaua spunea ca nu o intereseaza Cupa iata ca anul acesta aceasta a ajuns o atractie pentru conducerea Stelei si asta poate din cauza ca in vistiria clubului au intrat 265000 de euro. Pe o asemenea perioada de criza acestia sunt bani frumosi asa ca au fost bineveniti pentru bugetul echipei. Pe de alta parte jucatorii Stelei vor avea o pauza mai mare caci vor intra de abia in play offul Uefa League.
Va fi o Supercupa adevarata anul acesta intre Otelul Galati si Steaua Bucuresti. Putini sunt cei care se gandeau la asa ceva, insa iata ca Otelul Galati a facut figura multor echipe si a castigat campionatul.
Trebuie sa recunoastem ca meritul cel mai mare este al lui Olaroiu care a stiut sa vorbeasca cu jucatorii si sa-l struneasca pe Gigi Becali. Multi din cei care s-au perindat pe la Steaua exact aici au avut probleme.

1 comentarii:

Salut,

Numele meu este Mihnea Manolache, mi-ai lasat un mesaj pe manolachemihnea.blogspot.com cu privire la un schimb de link-uri. E ok, lasa-mi numai mai multe detalii pe mihnea.manolache@yahoo.com si am sa il pun.

Te salut,
Mihnea Manolache

Trimiteți un comentariu