miercuri, 13 iulie 2011

Elena Pruteanu – Samburic -„Ritmurile vietii” 8-30 iulie 2011

Galeriile de Arta „Ion Neagoe” – C.C.D. Iasi gazduiesc expoziţia de pictura „Ritmurile vietii” in perioada 8 – 30 iulie 2011.
Evenimentul expozitional propune o selectie salutara de lucrari semnate artista Elena Pruteanu – Samburic din Republica Moldova.
Absolventa a sectiei de Arta Decorativa - promotia 1993, din cadrul Institutului de Stat al Artelor Chisinau, Elena Pruteanu – Samburic se numara printre cei mai cunoscuti si talentati artisti basarabeni cu un palmares expozitional impresionant.




Lucrarile propuse de artista in cadrul expozitiei personale sunt dimensionate de rafinament si eleganta, exercitiul vizual fiind  particularizat de combinarea extraordinara a culorilor si a tehnicilor experimentale proprii. Universul viu al  creatiei artistei deschid noi orizonturi consumatorilor de arta.
Expozitia este desfasurata in cadrul proiectului international „Arta fara frontiere” si este organizat de Casa Corpului Didactic Iasi in parteneriat cu Uniunea Artistilor Plastici din România – Filiala Iasi, Uniunea Artistilor Plastici din Republica Moldova, Universitatea Pedagogica de Stat „Ion Creanga” Chisinau – Facultatea de Arte Plastice si Design si Ambasada României din Republica Moldova.
Expozitia va fi vernisata pe data de 8 iulie 2011- orele 14. 00 de presedintele Uniunii Artistilor Plastici din România - Filiala Iasi, profesor univ. dr. Constantin Tofan, lector univ. dr. Horia Costin Chiriac si prof. dr. Teodor Hasegan.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu