sâmbătă, 9 iulie 2011

Napalm Death 15 septembrie

Napalm Death

15 septembrie 2011 Iasi


Se anunta doua concerte de rock extrem cu greutate. Napalm Death revine, la insistentele fanilor, pentru a treia oara, in Romania! Trupa va sustine doua concerte: in Bucuresti, in data de 14 septembrie, Club Wings si in Iasi pe data de 15 septembrie in cadrul Festivalului Rock In Iasi .


Trupa, faimoasa pentru definirea genului grindcore si recunoscuta ca unul dintre cele mai puternice nume din istoria rock-ului extrem isi va lansa in luna octombrie a acestui an, un nou si mult asteptat album.
In decursul celor 30 de ani de cariera muzicala, “parintii” death metal si grindcore au lansat 14 albume de studio, ultimul în 2009 - "Time Waits For No Slave" si au fost clasati pe locul 7 in topul celor mai bine vandute trupe death metal din Statele Unite, conform Nielsen SaoundScan.
Componenta trupei a suferit numeroase schimbari de-a lungul timpului, in prezent aceasta fiind compusa din Barney Greenway (voce), Mitch Harris (chitara), Shane Embury (chitara-bass) si Danny Herrera (tobe).
Prin combinarea unor elemente de hardcore punk si death metal cu melodii scurte, cu tempo rapid, voce joasa, guturala si versuri de inspiratie social-politica, Napalm Death zguduie cu fiecare concert scena muzicii rock.Printre cele mai cunoscute melodii ale lor se numara Scum (care da si titlul albumului de debut), When All Is Said And Done, Silence Is Deafening, On The Brink Of Extinction.
Trupa este adusa in Romania de Alternative Music Experience, o colaborare intre King Size Production si Bring The Noise.

Biletele la concert vor fi puse la vanzare incepand cu jumatatea lunii iulie. Partenerii evenimentului sunt: Rock FM, 1Music Channel, MetalHead, Metalfan, Feeder.ro, Best Music, Sunete, B 24 Fun, Iconcert.ro, Maximum Rock, Rock Stage, Revista VIP, Info Music, You Magoo, No.3.

2 comentarii:

In legatura cu mesajul: "Buna ziua Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice) Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ.". Eu am rezolvat partea mea de treaba.

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com .

( In cazul in care sunteti de acord va rog sa treceti link-ul: http://www.online-anunturi.com cu numele Anunturi

O zi buna.

Trimiteți un comentariu